DOST MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DOST MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MÜSİAD Düzce Şubesi üyelerinin katılımı ile dost meclisi toplantısı Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

MÜSİAD Düzce Başkanı İsa Şangüloğlu yapmış olduğu konuşmada "Bildiğiniz üzere Ocak ayı içerisinde genel kurulumuzu gerçekleştirdik ve görevi İsmail Başkanımız ve benimde içerisinde yer aldığım yönetim kurulundan devraldık.Öncelikle bizleri bu göreve layık gördüğünüz için şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına şükranlarımı sunarım.Faaliyetlerimize üye ziyaretlerimiz ve kurum ziyaretlerimiz ile başladık.Üye ziyaretleri ile üyelerimize genel kurulda bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek MÜSİAD?tan beklentilerini öğrenmeye çalıştık.  Akabinde Geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Rafting ve İftar Organizasyonumuzu gerçekleştirdik.Referandum süreci, Ramazan ayı ve bayram sürecinin akabinde; daha önceki dönemlerde aylık olarak gerçekleştirmeye çalıştığımız dost meclisi toplantılarımıza bu ilk toplantımız ile başladık. 

İlk dost meclisi toplantımızda konuk almayarak sadece üyelerin birbirleri ile tanışıp kaynaşması, ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve MÜSİAD Düzce şubemizin durumu üzerine yapmayı planladık."dedi.

MÜSİAD Düzce Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Serkan Verep, şube olarak Ocak- Temmuz ayları arasında yapılan şube faaliyetleri ve yıl sonuna kadar yapılması planlanan faaliyetleri içeren sunumu gerçekleştirdi.

MÜSİAD Düzce Sektör Kurullarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Yakup Demircan, Güzel bir topluluğun parçası olduğumuz için buradayız, değerliyiz. Allah rızası için geldiğimiz bir evdir MÜSİAD diyerek başladığı sunumunda MÜSİAD Sektör Kurulu yapılanması hakkında üyelere sunumunu gerçekleştirdi.

MÜSİAD Düzce Bütçe ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurullah Veli, Dernek bütçe mali durumunu üyelere aktaran bir sunum gerçekleştirdi.