Düzce Genç Müsiad Yönetiminden Tam Destek

Düzce Genç Müsiad Yönetiminden Tam Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 1 Milyon İstihdam Projesine Düzce Genç MÜSİAD yönetimi tam destek verdi.

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Abdülkadir Aydın, Endüstri 4.0 uyum sürecine gençleri hazırlamak için programın çok iyi olacağını belitti.

Hazine Ve Maliye Bakanlığı'nın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tanıtımını yaptığı 1 Milyon İstihdam Projesi programına Genç MÜSİAD Düzce Şubesi Başkanı Abdülkadir Aydın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aydın, “1 Milyon İstihdam Projesi geleceğin Cezeri'lerinin yetişmesi, ülkemizin katma değeri yüksek projelerinin gelişmesi için kritik öneme sahip. Düzce’mizin de hem sanayisi, hem genç nüfusu hemde konumu itibariyle bu projede daha fazla aktif olması gerekiyor. Genç MÜSİAD Düzce Şubesi olarak Düzce Üniversitesi Genç MÜSİAD öğrenci topluluğu ile birlikte girişimcilik ekosistemine ve endüstri 4.0'a uyum sürecine gençleri hazırlamak için eğitim projelerine başladık. İkinci dönem üniversitede ulusal ve uluslararası çapta firmaların yöneticilerini üniversitede gençler ile buluşturmayı planlıyoruz” dedi.